Kistevogn

Kistevogn - vores produktlinje er 2 innovative produkter, som er designet til at forbedre arbejdsmiljøet på kapeller og krematorier.

Det innovative sakseløfte-system på vores kistevogne sikrer fuld kraft i løfte fasen fra laveste til højeste position. Det unikke system gør vores kistevogne i stand til, at fjerne alt manuelt løft af kisterne via vores kistevogn, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet væsentligt.

Alle vores kistevogne er yderst manøvreringsdygtige da de kan rotere om egen akse. Sammen med vores reolsystem kan vi udnytte pladsen optimalt, selv på meget trange steder.

Alle vores kistevogne er monteret på letløbende kvalitetsruller med integrerede kuglelejer for lette af- og pålæsning af kisterne.

Vores kistevogn-sortiment består af 2 forskellige typer:

  • 04-01-0038 Kistevogn med el-fremtræk: Fuld elektronisk kistevogn med fremtræk og elektronisk lift
  • 04-01-0040 Manuel Kistevogn: Manuels betjent kistevogn med elektronisk lift 

Kontakt os

For priser og yderligere information:

Tel.: +45 7216 1755

04-01-0038 Kistevogn med fremtræk


Beskrivelse: Elektronisk betjent kistevogn med fremtræk kistevognen betjenes let via styringen bagerst. Det elektroniske fremtræk reducerer skub og træk i vognen, hvilket mindsker arbejdsbyrden betydeligt for brugeren.

Links: Produktblad

04-01-0040 Manuel Kistevogn


Beskrivelse: Denne vogn er den smalleste i serien, hvilket gør den ideal til brug på krematorier og kapeller hvor pladsen er trang. Retningslåste center hjul gør vognen yderst manøvreringsdygtig, selv ved maksimum belastning.

Links: Produktblad