Samarbejde | En god kommunikation for et godt produkt

Samarbejde Balle Innovation

Samarbejde


Innovation og produktudvikling er ofte en meget kompleks proces og derfor er vi meget fleksible i forhold til samarbejdet med kunden. Vores typiske aftale former er:

INHOUSE

Er den mest benyttede funktion som giver et godt samarbejde fra starten. Kunden kommer med en ide, skitse eller præciseret projekt, herefter overtager vores kompetente medarbejdere opgaven og får tegnet produktet, udført test, lavet prototype, og det færdige produkt afleveres til kunden, klar til produktion. Faktureres efter overslag/tilbudsgivning.

KONSULENT ARBEJDE

Ud fra kundens opgave og behov udføres en plan for konsulentydelsens omfang. Dette sikrer kunden adgang til at trække på Balle Innovations viden og kompetencer. Fakturering er typisk efter tidsforbrug eller fast pris på et projekt.

FULD PRODUKTION

For en række af vores kunder styrer vi også selve produktionen. Vores produktionshal er gearet til, at håndtere alt fra mindre produktioner til serie produktioner af komplekse opgaver. Vi udfører opgaver med tolerancer på ned til hundrededel af millimeter.

TOTALLØSNING

Balle Innovation byder via en totalløsning et partnerskab som omfatter outsourcing til os af hele produkt processen. Vores løsning omfatter alt fra produktion, sikkerheds-check (CE-mærkning), regnskab til installation / opsætning af produktet m.m. 

TURNKEY

Turnkey udvikling skal forstås helt bogstaveligt.. "giv og nøglerne og en dato og vi klarer resten". Med denne løsning i tankerne får du som samarbejdspartner  altid et færdigt produkt klar til brug, hvor alle processer forinden er færdiggjorte.